Soalan Lazim

Apa itu Tetamu Jemputan dalam setiap pakej?

Merupakan kuota data tetamu yang boleh dimasukkan dalam Dashboard. Selepas memasukkan data, tetamu akan mendapat kod jemputan / kod QR untuk mendapatkan jemputan peribadi, boleh RSVP dan boleh komen di website jemputan.

Apakah fungsi SMS/WhatsApp dan E-mel?

SMS/WhatsApp dan E-mel adalah kuota pengeluaran perkongsian yang dipaparkan pada padoard untuk setiap tetamu jemputan. Contohnya, hantar 15 kali melalui SMS/WhatsApp dan 50 kali hantar melalui E-mel.

Apa itu Aplikasi Penerima Tetamu?

Ini adalah kunci laluan untuk log masuk ke aplikasi pengimbas Buku Pelawat Wedew yang digunakan semasa mendaftar masuk majlis perkahwinan. Aplikasi tersebut boleh dimuat turun secara percuma melalui Google Play Store atau Apple App Store.

Domain Tersuai?

Domain tersuai boleh digunakan selepas membeli tambahan atau akaun anda mempunyai pakej yang termasuk domain tersuai. Domain tersuai ini adalah pengganti domain nama.wedew.id anda kepada yournama.com. Penukaran domain ini hanya boleh dilakukan sekali sahaja. Tempoh aktif domain tersuai Wedew.id adalah setiap 1 tahun, dan untuk mengaktifkan domain tersuai berdaftar, ia mengambil masa paling cepat 5-10 minit. Jika sudah 1 tahun, maka alamat tapak web akan kembali kepada nama anda.wedew.id yang boleh anda lihat di Dashboard > Jemputan.

Adakah ciri sumbangan itu ikhlas?

Amal adalah telus, sejarah transaksi boleh dilihat di Papan Pemuka > Derma. Tetamu boleh memilih untuk menggunakan nama sebenar atau tanpa nama untuk mengenal pasti pengirim derma. Selepas derma disebut, akan ada ciri Pengeluaran. Cara membelanjakan dana telah diterangkan semasa mengaktifkan ciri tersebut.

Berapa lama masa yang diambil untuk membuat reka bentuk pada Custom Design Web?

Tempoh kerja reka bentuk web tersuai adalah 10 - 14 hari bekerja selepas kehamilan terakhir pasangan pengantin. Kami menyediakan 3 pratonton dan semak keluar.

Mengapa pautan jemputan laman web pada WhatsApp tidak berfungsi?

Terma & syarat WhatsApp iaitu pautan / pautan akan berwarna biru sekiranya terdapat sejarah mesej daripada kedua-dua pihak. Jadi jika pautan tidak berwarna biru, ia dijangka membalas mesej tersebut. Selepas membalas / membalas pautan akan aktif.

Berapa lama masa yang diambil untuk mengaktifkan kuota tambahan selepas pemindahan?

Kuota tambahan akan ditambah serta-merta dan aktif juga boleh digunakan serta-merta.

Berapa lama laman web aktif?

Halaman web akan sentiasa aktif selagi pengguna mengingati alamat halaman web tersebut.

Senarai harga?

Klik menu Harga pada halaman.

Bolehkah alamat laman web ditukar?

Alamat tapak web boleh ditukar secara bebas selagi ia bukan domain tersuai. Jika anda mempunyai domain tersuai, peluang untuk membuat alamat laman web hanya 1 kali sahaja iaitu semasa proses pendaftaran domain baharu.

Satu kunci laluan boleh digunakan untuk mengakses berapa banyak apl penerimaan?

Agar sistem aplikasi berjalan lancar semasa digunakan, satu kunci laluan disyorkan untuk mengakses paling banyak 2 aplikasi penerimaan. Ia akan menjadi lebih baik jika satu kunci laluan untuk satu apl penerimaan

Last updated