Menguruskan Akses App Penerima Tetamu

Tonton video berikut untuk melihat panduan tentang cara mengurus akses penerimaan tetamu semasa mendaftar masuk acara pada papan pemuka Wedew:

Log Masuk App Penerima Tetamu

Muat turun aplikasi Buku Pelawat untuk Wedew di Play Store atau App Store.

Jika anda ingin log masuk ke aplikasi penerimaan (Buku Tetamu untuk Wedew), anda memerlukan akses dalam bentuk kunci laluan yang boleh dilihat dalam menu Buku Pelawat.

Jika anda ingin log masuk ke aplikasi penerimaan (Buku Tetamu untuk Wedew), anda memerlukan akses dalam bentuk kunci laluan yang boleh dilihat dalam menu Buku Pelawat.

Nama penyambut tetamu boleh ditukar dengan mengklik ikon dalam bentuk pensel. Selain itu, anda juga boleh menukar mod penggunaan apl tetamu (Buku Tetamu untuk Wedew) dengan memilih Daftar Masuk atau Daftar Keluar. Tetapan mod n ini boleh diakses selepas mengaktifkan ciri premium.

Masukkan kunci laluan 8 aksara yang anda boleh lihat dalam menu Buku Pelawat. Agar sistem aplikasi berjalan lancar semasa digunakan, satu kunci laluan disyorkan untuk mengakses paling banyak 2 aplikasi penerimaan.

Jika kunci laluan telah digunakan atau berjaya dilog masuk, maka status kunci laluan pada menu Buku Pelawat yang sebelum ini "Tidak Digunakan" menjadi "Sedang digunakan".

Ciri-ciri App Penerima Tetamu

Selepas berjaya log masuk, anda akan terus diarahkan ke halaman pengimbas.

Sesi Acara

Perkara pertama yang perlu ditetapkan ialah melaraskan sesi acara dengan masa apabila aplikasi penerimaan digunakan untuk mengimbas QR tetamu, contohnya sesi majlis, majlis resepsi atau lain-lain.

Menu

Bahagian menu akan memaparkan butiran akaun pengguna, seperti alamat tapak web, kunci laluan, sesi acara, mod aplikasi penerimaan dan banyak lagi.

Cari

Jika tetamu terlupa memuat turun e-jemputan atau terlupa membawa kad QR, maka anda boleh menggunakan ciri Carian. Sila taip nama tetamu mengikut data yang telah dimasukkan oleh pengguna pada menu Tetamu.

Sejarah

Bahagian sejarah akan menunjukkan tetamu yang telah berjaya Daftar Masuk, Transit Masuk dan Daftar Keluar

Penggunaan App Penerima Tetamu

Apabila mengimbas QR, anda boleh memilih untuk memaparkan data tambahan atau tidak, contohnya, seperti pax, nombor meja dan lain-lain. Sila tetapkan menu Tetapan> Penerimaan Tetamu.

Imbas melalui QR

Imbas melalui ciri Cari Tetamu

Daftar Masuk Tetamu lebih daripada 1 kali

Apabila tetamu dengan sengaja/tidak mendaftar masuk lebih daripada 1 kali, sejarah daftar masuk akan dipaparkan dengan butiran masa.

Last updated